Tel. 09-282 73 95 - info@demuynckguy.be
Leernsesteenweg 243 - 9800 Deinze

Kantoor

ONZE VISIE

Eigentijdse functionele architectuur

Architectuur moet in hoofdzaak geschikt zijn voor haar functie en gebruikers. De beschikbare ruimte moet optimaal worden benut, de indelingen moeten voldoen aan de functionele behoeften van de opdrachtgever.

Integratie in de omgeving

Daarnaast willen wij ook een meerwaarde brengen in uitzicht en vorm. Daarbij wordt vooral veel aandacht besteed aan de omgeving. Actuele invularchitectuur moet zo goed mogelijk in het bestaande straatbeeld geïntegreerd worden, zonder daarbij aan sfeer of eigenheid te moeten inboeten.

Stijl en vormgeving

Onze architecten werken niet volgens een uitgesproken stijl. Wanneer mensen hier komen verwachten ze niet van tevoren dat ze een bepaalde stijl opgedrongen krijgen. Wat ze wel verwachten zijn goede en mooie oplossingen, zelfs als die zeer eenvoudig zijn. De behoeften van de opdrachtgever worden daarbij vanuit de basis meegenomen in het ontwerp.

 

ARCHITECT & MEDEWERKERS

Architect Guy De Muynck

Architect Guy De Muynck studeerde in 1974 af aan het Sint-Lukas-Instituut te Gent.
In de loop der jaren realiseerde hij talloze kleine en grote projecten, voornamelijk in deze streek rond Gent en Deinze.

Medewerkers

Door de groeiende vraag heeft Guy De Muynck zich in de loop ter jaren omringd met verschillende medewerkers.
Vandaag bestaat het architectenburo dan ook uit een enthousiast team van specialisten die allen samen tientallen jaren ervaring hebben in de bouwwereld.